5 sanningar

1. Vad problemet till övervikten är finns inga tveksamheter åt! För mkt onyttigt och för lite motion PUNKT. Det finns ju bara ett sätt att ändra på det. Jag vet. 

2.Jag har ett matberoende. 

3. Jag har svårt att slita mig från soffan o gå ut.

4. När mina problem känns 100gånger synligare en gång i månaden känns allt som -kebenekaise vs malin. 

5. Jag vet om mina problem men varför kan jag inte förändra? 



Kommentarer
Postat av: Zenoptmismnext

Jag förstår dig, jag är i liknande situation. Amerikanska Biggest Looser må vara överdriven ibland, men det ligger nåt vettigt i att förr eller senare behöver ta tag i de psykiska problem som skapat övervikten från början. Iaf för mig, jag vet att jag behöver äta mindre onyttigt och röra på mig och jag gör det ibland men gamla problem väger tyngre än -09 till -10 då jag var smal och tränade regelbundet å åt nyttigt å lite till 90%. Försöker ta en dag i taget och ibland fundera över varför jag ex äter en påse chips eller godis, som dåligt nog kan vara av uttråkning eller för att må bättre när jag mår sämre. Hang in there;)

2014-07-09 @ 07:46:14
Postat av: Sandra

Jag har varit i samma situation älv, överviktig o orkade inte heller ändra på de, jag har läst hela din blogg och blev väldigt inspirerad av dig! Jag hoppas du hittar de där jävlar anammat igen o kämpar vidare! It's not over until you say it's over!

2014-08-18 @ 20:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:












Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo