Den tragiska sanningen

 
Jag har länge tänkt att jag måste göra något med min vikt. Jag har varit mycket sjuk, motivationen har saknats och mycket andra omständigheter som gjort att det inte hänt något.
Eftersom motivationen inte kommer självmant så får jag se till att den kommer till mig genom att vara såpass "självdestruktiv" att vågen fungerar tyvärr inte så kan inte väga mig. Men måttbandet ska fram. 
Min plan är att försöka se sanningen på ett annat sätt, ja genom att sätta den framför ögonen på mig själv. 
Jag tror det är dags att börja skriva ner precis allt jag äter, allt jag stoppar i munnen, varenda milimeter jag går. För nu är det dags.... Och inte för att det är ett nytt år, utan för att det är dags att ta mig själv i kragen och få mig själv att må bra och kunna vara nöjd med mig själv. 
 


Kommentarer
Postat av: Eva-Lena

Helt rätt tänkt. Börja med att anteckna både mat och rörelse så du får koll. Gör sedan små ändringar som du tycker är ok. Gör inte allt på en gång för då stupar du vid minsta motgång. Små steg och det kommer att hända mycket <3
Och du...Du är inte tillbaka vid utgångsläget.
Du har gjort det en gång, du klarar det igen.
Kram

2015-01-05 @ 22:16:05
Postat av: Sandrs

Du har gjort det en gång, så du vet vad du ska göra, jag håller och tror på dig! Kör hårt! :) roligt att du skriver här igen! :)

Svar: Tack! Jag ska göra mitt bästa! ❤
Tagga Viktnedgång

2015-01-11 @ 14:20:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:












Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo