Jag vill tillbaka!

 
Jag kommer ihåg den här bilden så väl. När jag såg den på datorn så föll tårarna, det var också den som gjorde att jag tog tag i mig själv sist.
Motivationen ligger vilande, den finns där, men det händer ingenting.
Tydligen har jag inte tänkt så mycket som jag trott heller då jag stod på exakt samma vikt imorse som sist jag vägde mig. 91,7. 
Jag vet bara inte hur jag ska börja. Jag tar aldrig tag i det på riktigt. Men jag känner bara hur jag måste! 
Jag vill verkligen inte köra en diet.
Sättet jag gjorde på sist var rätt effektivt trots allt. Köpte bara ett träningskort och så körde jag. Nypon och nässelpulver och tänkte på vad jag åt, men förbjöd inte heller mig själv att äta gott. Varför ska det vara så jäkla mycket svårare nu? Viljan finns ju där! 
Nu känner jag...spinning är något jag vill köra på igen! Det var också det jag började med sist, sjukt effektiv träning. 
 
Det handlar ju liksom om att välja ett nytt levnadsätt göra nya vanor och rutiner. Det är ju trots allt mycket lättare att ligga på soffan och äta hemkörd pizza slöa istället för att gå iväg och träna och äta nyttigt. Haha för att hårddra det. Men jag vet ju tillexempel hur mycket piggare jag var och hur mycket bättre jag och min kropp mådde. Jag vill tillbaka!
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Maria

jag tycker att det är lättare att hålla en diet när man väl kommit igång och tränar för då blir det typ psykiskt att "nu har jag tränat och för att inte ha gjort det i onödan behöver jag äta nåt med protein" osv. Kämpa på! :D

Svar: Så är det absolut. :) man vill ju inte träna i "onödan" i början gärna iaf :)
Tagga Viktnedgång

2015-01-19 @ 23:28:31
Postat av: annica

Kämpa Malin ☺du fixar det

Svar: Jag ska göra mitt bästa! :)
Tagga Viktnedgång

2015-01-20 @ 08:08:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:












Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo